Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπελιάουσκας: «Με την βοήθεια του κόσμου μας για την νίκη»

Δημοφιλή

Η ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με το Περιστέρι και ο Λαουρίνα Μπελιάουσκας μιλώντας για το ματς του Δικεφάλου, σημείωσε ότι το κλειδί του αγώνα, θα είναι η άμυνα, ενώ ζήτησε και την βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε την ίδια δυνατή άμυνα που παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και μας οδήγησε στη νίκη. Πρέπει να μείνουμε στον ίδιο δρόμο, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα τώρα. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία να ξέρουμε πως είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο.

Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση και στην επίθεση και έτσι όπως ήρθαν οι νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια, ελπίζουμε ότι θα έρθουν και στη συνέχεια.

Είναι πολύ καλή ομάδα στην επίθεση και θα πρέπει να τους σταματήσουμε σε αυτό τον τομέα. Τρέχουν στο γήπεδο, έχουν καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να παίξουμε την κατάλληλη άμυνα για να τους σταματήσουμε και μετά στην επίθεση τα πράγματα θα έρθουν.

Φυσικά και η παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο, να μας βοηθήσουν να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη».


Τελευταία νέα

Το κατάφερε: Ο Πόρτερ έκανε το πρώτο του triple double!

Το Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον...

Στην ίδια κατηγορία