Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γέμισε το ιατρικό δελτίο ενόψει ντέρμπι

Δημοφιλή

Πέρα από το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν κατόρθωσε να κερδίσει χθες (23/10) στο γήπεδο της Τούμπας τον Αστέρα Τρίπολης, οφείλει πλέον να κοιτάξει μπροστά έχοντας τρία νέα ονόματα στο ιατρικό δελτίο. Απέσπασε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις ο Δικέφαλος με γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα στο 90+6′, ωστόσο τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι μεγαλύτερα από την απώλεια δύο βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ χάνει τρεις βασικούς του παίκτες σε ένα αρκετά κομβικό σημείο, ένα μήνα, δηλαδή, πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν εστιάσει κανείς στα πρόσωπα, τα οποία θα απουσιάσουν από την ενεργό δράση, θα αντιληφθεί ότι πλέον οι επιλογές του προπονητή είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης ο Λουτσέσκου προχώρησε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ενώ είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να φεύγει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στο φινάλε του ματς.

Ο πρώτος. που αποχώρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Μάριος Τσαούσης, αφού στο 32ο λεπτό ζήτησε αλλαγή, δίνοντας τη θέση του στον Ζόαν Σάστρε. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου, με τον 22χρονο αριστερό μπακ να εκτιμάται ότι θα είναι εκτός δράση για ένα μήνα (δείτε εδώ). Σήμερα (24/10) αναμένεται να περάσει εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, ωστόσο αναπόφευκτα θα επιστρέψει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επτά λεπτά μετά τον Τσαούση αποχώρησε με λυγμούς ο Λευτέρης Λύρατζης, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται και ζήτησε αλλαγή στο 39′. Σήμερα (24/10) το βράδυ αναμένεται να κάνει εξετάσεις, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό. Η επιστροφή του Καβαλιώτη μπακ εκτιμάται πως θα γίνει μετά το Μουντιάλ, διότι θα μείνει τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης (δείτε εδώ).

Λαβωμένος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο χθες και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είχε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι. Ο Ζίλε δέχθηκε χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και πήγε κατευθείαν για εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο. Από το χτύπημα έφυγε και το νύχι, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη αιμορραγία (δείτε εδώ). Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Όσον αφορά τον Ομάρ Ελ Καντουρί, η περίπτωσή του είναι ίσως η πιο ελαφριά. Ο Μαροκινός χαφ ένιωσε σφίξιμο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο Ράζβαν Λουτσέσκου να τον κάνει αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί το πόδι του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο εντός της ημέρας θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα και για τη δική του υπόθεση. Σε συνδυασμό με τους δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα «πιτς», τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Μπράντον Τόμας, ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί μια περίπλοκη κατάσταση και να προετοιμάσει τον λαβωμένο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία