Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023

Γ. Σαββίδης: «Kι εμείς πονάμε! Θα γίνουν μεταγραφές»

Δημοφιλή

Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή της ομάδας, που έφθασε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Τούμπα από το Βόλο, ζητώντας να συζητήσουν με τα μέλη της.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» εξέφρασαν πολλά παράπονα για την εικόνα που παρουσίασαν οι «ασπρόμαυροι» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και γενικότερα μέσα στη σεζόν, με τον Γιώργο Σαββίδη να σημειώνει χαρακτηριστικά: «Και εμείς πονάμε ηθικά και οικονομικά».

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη αποκάλυψε ότι θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, ενώ στη συνέχεια οι οπαδοί του Δικεφάλου είχαν κουβέντα και με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε κόσμια πλαίσια.

Τόσο ο Γ. Σαββίδης, όσο κι ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισαν ότι η φετινή σεζόν ήταν και για εκείνους εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο σημείωσαν πώς έχουν παρθεί αποφάσεις και θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση για να επανέλθουν οι «ασπρόμαυροι» στο δρόμο των επιτυχιών.

Τελευταία νέα

Οι θέσεις που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην αγορά

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια… καυτή περίοδο αναφορικά με τη νέα σεζόν, καθώς ο προγραμματισμός και οι μεταγραφικές κινήσεις...

Στην ίδια κατηγορία