Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Focus» σε Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας απαιτητικής αγωνιστικής υποχρέωσης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους «μάχης» στην Κροατία με γνώμονα την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Οριστικά εκτός τέθηκε ο Άλι Σαμάτα μετά τις ενοχλήσεις που «κουβαλά» από Λαμία, έχοντας προστεθεί στις απουσίες μαζί με τους Έκονγκ-Μιχαηλίδη και Ζόαν Σάστρε που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αφορμή δοθείσης από το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ που παρουσιάζει αναμφίβολα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ΜΜΕ της Κροατίας κάνουν focus στον Ντόμινικ Κοτάρσκι δεδομένου του περάσματός του από τις ακαδημίες του κροατικού κλαμπ. Οι συμπατριώτες του τον χαρακτηρίζουν ως έναν εκ των κορυφαίων του φετινού ΠΑΟΚ, ενώ σημειώνουν και την πρόσφατη, και παρθενική του κλήση, στην Εθνική ανδρών της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πορτιέρε του Δικεφάλου θα τεθεί στη διάθεση των Κροατών δημοσιογράφων, αφού θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πόνος ήτανε και… πάει

Ο Ζόαν Σάστρε χτύπησε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν τον απέτρεψε να...

Στην ίδια κατηγορία