Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φίλων: «Υπάρχει άγχος για τα Play Out»

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 4-0 της Νίκης Βόλου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει μια θέση στα Play Off, αφού ο Μακεδονικός πήρε τον πόντο που έψαχνε στην έδρα της ΑΕΚ Β.

Για την εμφατική νίκη του Δικεφάλου μίλησε ο, εκ των σκόρερ της αναμέτρησης, Ταξιάρχης Φίλων, με τον ταλαντούχο αμυντικό να αναφέρετε και για τη «μάχη» ενόψει Play Out.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη, που δεν έφερε ωστόσο μια θέση στα Play Off:

«Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και πάμε σαν πρώτοι στα Play Out. Δυστυχώς τα αποτελέσματα και οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι και δεν βρισκόμαστε στα Play Off, αλλά θα έχουμε το πλεονέκτημα στα Play Out. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Προσωπικά, είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα σήμερα».

Για το αν υπάρχει άγχος ενόψει Play Out:

«Σίγουρα υπάρχει ένα παραπάνω άγχος γιατί από φέτος μπορούν να πέσουν οι πρώτες ομάδες, αλλά δεν μας επηρεάζει αυτό. Θα μετατρέψουμε το όποιο άγχος σε δημιουργικό και θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το σημερινό του γκολ:

«Είναι το πρώτο μου γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ωστόσο είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, γιατί το γκολ ήρθε σε ένα παιχνίδι που δεν μας έδωσε την πρόκριση στα Play Off, αλλά τουλάχιστον πήραμε τους τρεις βαθμούς. Όσο για τον τρόπο που ήρθε το γκολ, στις ακαδημίες αγωνιζόμουν ως κεντρικός αμυντικός, οπότε ανέβαινα στα κόρνερ και είχα αυτή την ικανότητα με το κεφάλι».

Για την εμπειρία της Super League 2:

«Είναι διαφορετικό από το επίπεδο των ακαδημιών, εδώ παίζουμε κόντρα σε άντρες. Φαίνεται ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε, τα περισσότερα παιδιά είμαστε από τις ακαδημίες και τα πάμε αρκετά καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ σε φάση πλέι οφ και το γλέντι της πρωτιάς

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο Δικεφάλων στο γήπεδο της Τούμπας για τα πλέι οφ της σεζόν 2009-2010 ήταν για...

Στην ίδια κατηγορία