Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την Βιβή Κηπουρού-Αναστασιάδη

Δημοφιλή

Σε βαρύ κλίμα τα αγαπημένα της πρόσωπα απηύθυναν το «τελευταίο αντίο» στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Αγαπημένα πρόσωπα της Βιβής Κηπουρού βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής στους Νέους Επιβάτες, προκειμένου να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Άνθρωποι που στεκόταν πάντα δίπλα της στη δύσκολη και άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα της καρδιάς της.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο πρώην προπονητής και πλέον αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στάθηκαν παλιοί συμπαίκτες, στενοί συνεργάτες και φίλοι, όπως οι Κώστας Ιωσηφίδης, ο Γιώργος Κούδας, Αχιλλέας Ζαφειρίου, Σούλης Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σαραϊδάρης, Γιώργος Ποζατζίδης, Θωμάς Ναζλίδης, Αλέξης Αλεξιάδης, Παύλος Ανδρώνης, αλλά και οι Τερζής, Δημητρακόπουλος, Λαγωνίδης και Μαυρέας. Το «παρών» στην κηδεία έδωσε και ο γνωστός «Παπά-Χρήστος», ενώ τόσο ο πρόεδρος όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεχωριστά, έστειλαν αποχαιρετιστήρια στεφάνια.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία του mynews.gr:


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία