Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φευγάτος ο Βλαχοδήμος από τη Νότιγχαμ

Δημοφιλή

Μπορεί το συμβόλαιο του Παναγιώτη Βλαχοδήμου με την Νότιγχαμ Φόρεστ να ολοκληρώνεται το 2027, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής κίπερ έχει εκδηλώσει τάσεις πρόωρης αποχώρησης.

Ο 29χρονος κίπερ μετράει μόλις 9 παιχνίδια με τα γάντια της αγγλικής ομάδας την τρέχουσα σεζόν, «τρώει» άφθονο πάγκο, ενώ σε αρκετά ματς βρίσκεται κι εκτός αποστολής, έχοντας πέσει τρίτος στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε στη Φόρεστ συμβόλαιο που του αποφέρει ετησίως το ποσό των 2.680.000 ευρώ!

Και τα συγκεκριμένα χρήματα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο να τα βρει σε αυτό το…φεγγάρι της καριέρας του σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Η πλευρά του παίκτη «σκαλίζει» – εν όψει καλοκαιριού – τις αγορές της Γερμανίας και της Ιταλίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν στρέφει τις…κεραίες προς Ελλάδα μεριά.

Έτσι «καίγεται» αυτομάτως το σενάριο της μεταγραφής στον Ολυμπιακό ή ακόμα, ακόμα και της μεταπήδησης σε άλλο ελληνικό κλαμπ.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει ομάδα by Greece (εκτός Πειραιά) που θα του άνοιγε την αγκαλιά της έτσι και έβαζε στο «κάδρο» και την ελληνική Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία