Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Φαβορί για τη νίκη

Δημοφιλή

Τον ουραγό Αρη (μετρά επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια) υποδέχεται σήμερα (16.30) ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Σε δηλώσεις του (acpaok.gr) ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση: «Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο αναμένεται να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως αν παίξουμε καλά, εύκολα ή δύσκολα, θα είμαστε νικητές. Σίγουρα έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη της μέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δυστυχώς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ίσως μας στοιχίσουν την συμμετοχή κάποιων αθλητών, αλλά από κει και πέρα έχουμε μάθει ότι δεν στεκόμαστε στο ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι, δίνουμε πάντα το 100% μας και προσπαθούμε να καλύψουμε την οποιαδήποτε απουσία, τουλάχιστον εγώ αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία