Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ετοιμος και με… συστάσεις

Δημοφιλή

Ο Τάισον είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μετά τις 17 Ιουλίου, όταν είχε ανακοινώσει τον Κάλεντ Νάρεϊ!

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς όπως είπε κι ο ίδιος στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, νιώθει έτοιμος, καθώς ήταν ενεργός μέχρι πρόσφατα και με λίγες προπονήσεις θα είναι… μάχιμος.

Ο Λουτσέσκου, πριν δώσει το ΟΚ για τον Τάισον, πήρε τις πληροφορίες του σε ότι αφορά την ετοιμότητά του, αλλά για τις ικανότητες και την προσωπικότητά του από τον πατέρα του, Μιρτσέα, που τον είχε ποδοσφαιριστή στη Σαχτάρ.

O Tάισον, ο οποίος γιόρτασε τα 35α γενέθλιά του στη Θεσσαλονίκη (γεννήθηκε στις 13/1/1988) ήρθε… διαβασμένος στην Ελλάδα.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, μίλησε με τον Πέντρο Ενρίκε, συμπαίκτη του στην Ιντερνασιονάλ, όπως και με τον Λέο Μάτος, με τους δύο πρώην παίκτες του Δικεφάλου να του λένε τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα και να τον βοηθούν στην απόφασή του.

Στα θετικά του Τάισον είναι και το γεγονός ότι μπορεί να συνεννοηθεί στα αγγλικά, αλλά και στα… ρωσικά, μετά από πολλά χρόνια στην Ουκρανία κι αυτό που ζήτησε να μάθει ήταν το… φορμάτ του πρωταθλήματος, με τα πλέι οφ.

Προηγούμενο άρθρο«El Loco», σ’ ευχαριστούμε!
Επόμενο άρθροΑποστολή… Λιθουανία


Τελευταία νέα

Να ποιος είναι ο… ηθικός Αλμέιδα! (videos)

O μιντιακός «στόλος» που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, μετά από τη συμπεριφορά χουλιγκάνου που...

Στην ίδια κατηγορία