Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στη «μάχη» του Final-4 της ΕΠΕΣΘ ρίχνεται η Κ20 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου στο Ε.Γ. Μίκρας. Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκρισή του με δύο νίκες επί του Νέου Ηρακλή στην Β’ Φάση, θα δώσει το παρών σ’ ένα ακόμα Final-4 της ΕΠΕΣΘ, έχοντας ως στόχο να πάρει την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Με δουλειά, ταλέντο, και δίψα για διάκριση, το σύνολο του Θάνου Τερζή θέλει να πραγματοποιήσει τρεις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Δευτέρα 5/2

17.30 ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου

Τρίτη 6/2

17.30 Άρης-ΠΑΟΚ

Τετάρτη 7/2

19.00 ΠΑΟΚ-Ν. Βότσης

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Θάνου Τερζή, και της αρχηγού, Αλεξάνδρα Μεροδουλάκη, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΕΣΘ:

Τερζής Θάνος (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Για ακόμα μία φορά ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί στα τμήματα υποδομών. Πρωταρχικός πάντα στόχος της Διοίκησης, που εναρμονίζεται απόλυτα με τον δικό μου, είναι η προώθηση της αθλητικής παιδείας, του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και της εξέλιξης των αθλητριών μας, ώστε να επανδρώνουν το γυναικείο τμήμα. Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έπειτα η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ».

Μεροδουλάκη Αλεξάνδρα (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενες που η ομάδα μας δίνει το παρών σε ακόμα ένα ανταγωνιστικό Final-4. Μέχρι τώρα η πορεία μας ήταν πολύ καλή και στόχος μας είναι η πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και εύχομαι καλή επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία