Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Έτοιμος για ακόμα ένα βραβείο ο Τάισον

Δημοφιλή

Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ διεκδικούν το βραβείο για το Play of the Month Οκτωβρίου. Ο Τάισον Φρέντα έχει αυτή την στιγμή το προβάδισμα με 57,64%, ακολουθεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι με 30,21%, ενώ ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έχει συγκεντρώσει το 12,15% των ψήφων.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τρεις ποδοσφαιριστές θα παλέψουν για το PAOK TV Play of the Month Οκτωβρίου. Εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Πάμε!

Πρώτος υποψήφιος, ο Τάισον . Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του Δικεφάλου στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, νίκησε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή και με μία εξαιρετική πάσα έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για το 1-2.

Επόμενος υποψήφιος, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι . Στο παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έκανε άλλη μία κρίσιμη επέμβαση. Ο Σκίρι δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Mr.Fantastic του Δικεφάλου με μία εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ . Ο Βούλγαρος εξτρέμ με μια αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ, σέρβιρε στον Οζντόεφ , ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο».


Τελευταία νέα

6/5/2017: Κυπελλούχος μετά από 14 χρόνια στον Βόλο (videos)

Σαν σήμερα, 6 Μαΐου 2017, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1 σε έναν επεισοδιακό...

Στην ίδια κατηγορία