Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εθνικές γεμάτες από ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δεν είναι μόνο η εθνική παίδων (ή Κ-17), στην οποία πλειοψηφούν παίκτες της ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Το ίδιο συμβαίνει και στην αμέσως ανώτερη ηλικιακή βαθμίδα των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας μας, δηλαδή την εθνική νέων (Κ-19).

Τις προηγούμενες ημέρες (από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη) πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο προπονητής της εθνικής νέων Τάσος Θέος είχε προσκαλέσει συνολικά 24 παίκτες, και από αυτούς οι επτά είναι του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Γιώργο Κούτσια και Γιώργο Κουλούρη (φωτ.), που αγωνίζονται με τον ΠΑΟΚ Β΄ και τους Δημήτρη Μοναστηρλή, Ζήση Τσίκο, Λευθέρη Τασιούρα, Λάμπρο Σμυρλή και Νίκο Σπυράκο, οι οποίοι ενίσχυσαν φέτος την Κ-19 του Δικεφάλου. «Προϊόν» της ακαδημίας του ΠΑΟΚ είναι κι ο τερματοφύλακας Νίκος Μπότης, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Ιντερ και είναι ένας από τους τρεις παίκτες, που ανήκουν σε ομάδες του εξωτερικού και κλήθηκαν στην εθνική νέων. Οι άλλοι δύο είναι ο Δημήτρης Κεραμίτσης της Ρόμα κι οΓιώργος Χαραλάμπογλου της Φιορεντίνα.

Τέσσερις παίκτες κλήθηκαν από τον Παναθηναϊκό (Θανάσης Προδρομίτης, Τάσος Συμεωνίδης, Κώστας Βολάκης, Γιώργος Κυριόπουλος), δύο από Ολυμπιακό (Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, Νίκος Χρήστου), ΑΕΚ (Γιάννης Πιτιλάκος, Αλέξανδρος Γκολφίνος) και Αρη (Χρήστος Χατζηιωάννου, Μιχάλης Παναγίδης) και ένας από Παναιτωλικό (Βαγγέλης Νικολάου), Ξάνθη (Γιάννης Ιωσηφίδης), ΠΑΣ Γιάννινα (Λεωνίδας Μίνα) και Αστέρα Τρίπολης (Φίλιππος Παπαθεοδωρίδης).

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία