Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν πρόλαβε καλά να…συστηθεί

Δημοφιλή

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς περίμενε πολύ καιρό για να κάνει ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα, αλλά θα χρειαστεί να κάνει ξανά υπομονή μέχρι την επανεμφάνισή του.

O Βόσνιος αριστερός εξτρέμ είχε αποκτηθεί τον προπερασμένο Ιανουάριο από τη Ράντνικ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τη λήξη της περσινής σεζόν δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο παιχνίδι από τον Πάμπλο Γκαρσία, μέχρι που το καλοκαίρι αποφασίστηκε η ένταξή του στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου. Στάθηκε, όμως, άτυχος, αφού ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έπρεπε να περιμένει μέχρι τα τέλη Μαρτίου (για το παιχνίδι με τον Πιερικό) για να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά σε αποστολή. Η πρώτη συμμετοχή ήρθε στον προ δεκαημέρου εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, όπου μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων στην ήττα με 2-1. Τέσσερις ημέρες αργότερα, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμμετείχε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους (τελικό 2-1).

Tι έδειξε ο 22χρονος Βόσνιος στα 60 λεπτά που πρόλαβε ν’ αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, πριν τραυματιστεί (η διάγνωση ήταν θλάση) και αναγκαστεί ν’ αποχωρήσει; Η ταχύτητα κι η καλή τεχνική κατάρτιση ήταν τα στοιχεία, που τον διέκριναν, σε συνδυασμό, βέβαια, με το γεγονός ότι σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. Σε κάθε περίπτωση, η μακρά αγωνιστική του αποχή δεν μπορεί παρά να έχει αφήσει τα σημάδια της στη συνολικότερη παρουσία του Μπράντονιτς, ο οποίος δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι, μια και η κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ 2 ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες. Πρόλαβε, τουλάχιστον, να δώσει το στίγμα του και να υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν. Το αν αυτή θα τον βρει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ή της δεύτερης ομάδας είναι κάτι, που θ’ αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ενισχυμένος ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ καλείται ν’ αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση στο ματς με τη Λαμία και να επικεντρωθεί στο...

Στην ίδια κατηγορία