Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έσπασε ο «πάγος» Μαρινάκη – Μπέου

Δημοφιλή

Μπόλικη… σκόνη σήκωσε η μεταγραφή του Φώτη Κίτσου από τον Ολυμπιακό στο Βόλο!

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ένα μεταγραφικό deal με «ζουμάκι» στο παρασκήνιο της υπόθεσης που δημιουργεί νέες ισορροπίες και καινούργια δεδομένα στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ έπειτα από την ολοκλήρωση του περυσινού δανεισμού στην Ομόνοια, επέστρεψε στο Ρέντη για να ξαναφύγει κι αυτή τη φορά για προορισμό – έκπληξη!

Η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την  μεταγραφή του Κίτσου και την υπογραφή συμβολαίου για δύο χρόνια κι ενώ το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του ΄24.

Στην σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχει η λέξη δανεισμός και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ελεύθερη μεταγραφή.

Αν και μεταξύ Βόλου και Πειραιά, ψιθυρίζεται πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει τον Κίτσο στο ρόστερ του μετά το τέλος της επόμενης σεζόν, θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει βάσει άτυπης συμφωνίας μεταξύ των δύο κλαμπ.

Αλλού όμως βρίσκεται το παρασκηνιακό «ζουμάκι» της υπόθεσης.

Ποιος μέχρι πρότινος θα το έλεγε στα αλήθεια, πως ο Αχιλλέας Μπέος θα ανοίξει κανάλι και με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Βλέπετε, οι δύο άνδρες διατηρούσαν «παγωμένες» σχέσεις τα τελευταία χρόνια, όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί δημοσίως ο Δήμαρχος Βόλου.

Εσχάτως όμως έρχεται το μεταγραφικό deal και το δρομολόγιο Πειραιάς – Βόλος για να φέρει τις δύο ομάδες και κατ΄επέκταση τους δύο ισχυρούς άνδρες σε ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας.

Οι σχέσεις Μαρινάκη – Μπέου δείχνουν να έχουν αποκατασταθεί σε σημαντικό βαθμό, όπως άλλωστε βοούσε η πιάτσα και πριν τη μεταγραφή του Κίτσου από τον Ολυμπιακό στο Βόλο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας που καθιερώθηκε στη Super League τα τελευταία χρόνια, έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως ο Βόλος ήταν και θα παραμείνει αυτόφωτος.

Δεν ανεβαίνει σε… άρματα και θα πορεύεται ως ανεξάρτητος και ουδέτερος, με τον πρόεδρο του να θυμίζει έντονα του («οικουμενικού») Χρήστου Πανόπουλου τα χρόνια της θητείας του στην Ξάνθη που κατάφερε να διατηρεί ανοιχτά κανάλια και ίσιες…αποστάσεις με όλους του «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: “Καλή η ΑΕΚ, αλλά βοηθιέται από όλους!”

Ποιό ήταν το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι; «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αυτής της...

Στην ίδια κατηγορία