Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έργα και ημέρες του Κρέσπο στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (11/6), με τον Ισπανό στόπερ να έρχεται στον Δικέφαλο ως ένας απλός κεντρικός αμυντικός και να φεύγει ως ένας από τους ιστορικότερους παίκτες που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα.

Το καλοκαίρι του 2016 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρέσπο, αποτελώντας μια από τις πρώτες μεταγραφές που συντέλεσαν την αναγέννηση και την κυριαρχία του Δικεφάλου στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Έξι χρόνια μετά ο Κρέσπο αφήνει ως παρακαταθήκη τις 211 συμμετοχές του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας στο ενεργητικό του εννιά γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ κατέκτησε και πέντε τίτλους.

Ο Ισπανός στόπερ με την φανέλα του Δικεφάλου πανηγύρισε τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος, ένα πρωτάθλημα και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο νταμπλ το 2019, ενώ ήταν βασικό μέλος και της ομάδας της σεζόν 2017/18 που εντός αγωνιστικού χώρου κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Κρέσπο βρήκε την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη στον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος ήταν η μόνη ομάδα στην καριέρα του που πέρασε έξι σεζόν, ενώ φυσικά οι 211 συμμετοχές του με τους «ασπρόμαυρους» αποτελούν το προσωπικό του ρεκόρ.

Η αποχώρηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού σηματοδοτεί και το τέλος μιας εποχής, αφού μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα συνέθεσαν για μια εξαετία το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Δικεφάλου, με τους δύο παίκτες να αποτελούν πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Μια σχέση που ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους, εξελίχθηκε σε μια πορεία ζωής για τον Κρέσπο, που όπως σημείωσε και ο ίδιος στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ήρθε η στιγμή να πει «αντίο» στο δικό του σπίτι.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία