Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φήμες για αποχώρηση του Πικέ από την Μπαρτσελόνα

Δημοφιλή

Καθόλου βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Ζεράρ Πικέ στη Μπαρτσελόνα, με τους ανθρώπους των Καταλανών να σκέφτονται πως ίσως ήρθε η ώρα ο 35χρονος στόπερ να αποχωρήσει από το Καμπ Νου.

Είναι γνωστό πως η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και ψάχνει τρόπους ώστε να εξοικονομήσει χρήματα και να καταφέρει να πάρει τον Λεβαντόφσκι ή τον Μπερνάρντο Σίλβα, που βρίσκονται κοντά στην ισπανική ομάδα.

Έτσι, ένας από τους παίκτες που φέρονται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Ζεράρ Πικέ, δείχνοντας πως κανένας παίκτης δεν ασφαλής, ούτε καν ο αρχηγός της ομάδας. Ο 35χρονος στόπερ έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα, καθώς αμείβεται με 19 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Έτσι, οι ιθύνοντες των blaugrana σκέφτονται πως ίσως ήρθε η ώρα ο Πικέ να αποχαιρετήσει το Καμπ Νου, καθώς έχει βγάλει και πολλά προβλήματα τραυματισμών και δεν αγωνίζεται για μεγάλο διάστημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, ο Ισπανός αμυντικός έχει προκαλέσει και άλλα προβλήματα στους «Καταλανούς» με την εξωγηπεδική του συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα η απιστία και το διαζύγιο με τη Σακίρα


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία