Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Έρχονται αγώνες «φωτιά» για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με την νίκη του απέναντι στον Ατρόμητο με 0-2, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με 50 βαθμούς.

Μετά από αυτή την απαιτητική έξοδο, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που θα καθορίσουν πολλά στη συνέχεια της φετινής σεζόν.

Ξεκινώντας με τον αγώνα της Κυριακής (11/2), η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου φιλοξένει στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής. Πρόκειται για το απόλυτο crash test για τους «ασπρόμαυρους» που αγνοούν τη νίκη σε 4 παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Στην συνέχεια του προγράμματος, ακολουθεί ένα ακόμα έντος έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μέχρι στιγμής στην συγκεκριμένη διοργάνωση, ο προπονητής του Δικεφάλου μπορούσε να παρουσιάζει την ομάδα με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, κατί που λογικά θα ξανασυμβεί σε αυτους τους δύο ημιτελικούς αλλά όχι με τόσο εκτεταμένο ροτέισον.

Ενδιάμεσα στους ημιτελικούς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική, με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν καταφέρει ακόμη να κερδίσουν κάποιο ντέρμπι, ενώ πριν και μετά το παιχνίδι με τον Δικέφαλο, η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει να δώσει δύο πολύ σημαντικά ματς απέναντι στην Φερεντσβάρος, για το Conference League.

Θυμίζουμε, πως εκτός από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά με την παρουσία κόσμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 22η αγωνιστική Super League 20:00

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1ος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος 19:30

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 23η αγωνιστική Super League 20:30

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2ος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος 19:00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Φατίχ Τερίμ στην Τούμπα. Απόντος του Ιωαννίδη, ο Σπόραρ παίρνει φανέλα βασικού, ενώ...

Στην ίδια κατηγορία