Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ζάκοτς: «Με γενναιότητα και ρίσκο για τη νίκη»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από τις διαδοχικές και απαιτητικές αναμετρήσεις που έπονται για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας, Ντάρκο Ζάκοτς, επικοινώνησε τις σκέψεις του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «έχουμε την υποχρέωση να επαναλάβουμε τα καλά στοιχεία από το προηγούμενο παιχνίδι στο Βισμπάντεν».

«Αυτή είναι η ζωή μας, συνεχόμενες απαιτητικές αναμετρήσεις, αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΟ Θήρας, μία καλή ομάδα και αυτό αποτυπώνεται από την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς έχουμε την υποχρέωση να επαναλάβουμε τα καλά στοιχεία από το προηγούμενο παιχνίδι στο Βισμπάντεν, να παίξουμε με γενναιότητα, να ρισκάρουμε, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να καταφέρουμε κάτι.

Ο ΑΟ Θήρας είναι μία έξυπνη ομάδα, καθώς παίζουν επάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου. Θα χρειαστεί να μειώσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας, έχοντας ως στόχο να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Για ακόμα μία φορά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας στο Βισμπάντεν, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από την Ελλάδα.

Δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, στα εντός έδρας παιχνίδια μας δεν έχουμε αυτή την ατμόσφαιρα, η οποία όπως φάνηκε δίνει ώθηση στις παίκτριες μου να παίξουν καλύτερα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία