Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εποχή Μπένετ στη διαιτησία

Δημοφιλή

Με την έναρξη της Σούπερ Λιγκ η προσοχή πέφτει-καλώς ή κακώς-και στους διαιτητές, που καλούνται να αποδώσουν δικαιοσύνη στους αγωνιστικούς χώρους…

Η αλλαγή στη θέση του αρχιδιαιτητή αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός στη διάρκεια του καλοκαιριού, έστω κι αν ήταν κάτι που οι περισσότεροι περίμεναν να συμβεί. Ο Στιβ Μπένετ (φωτογραφία) διαδέχτηκε τον Μαρκ Κλάτενπεργκ, ενώ τα άλλα δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Καπέλα (μάνατζερ VAR) και ο Αυστριακός Φριτζ Στούχιλκ (σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας).

Τέσσερις διαιτητές είναι από το σύνδεσμο Αθηνών, οι Αντρέας Γκάμαρης, Αγγελος Ευαγγέλου, Τάσος Παπαπέτρου και Κώστας Περάκης και τρεις από το σύνδεσμο Μακεδονίας, οι Αγγελος Αγγελάκης, Στάθης Γκορτσίλας και Γιάννης Παπαδόπουλος. Ακόμη, δύο είναι από το σύνδεσμο Αρκαδίας, οι Χρήστος Βεργέτης και Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος κι άλλοι δύο από το σύνδεσμο Ημαθίας, οι Δημήτρης Μαλούτας και Δημήτρης Καραντώνης.

Οι υπόλοιποι δώδεκα διαιτητές της Σούπερ Λιγκ εκπροσωπούν ισάριθμους διαφορετικούς συνδέσμους. Αυτοί είναι οι Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας), Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας), Κώστας Τσετσίλας (Γρεβενών), Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδος), Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) και Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων).

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής με τις περισσότερες παρουσίες στο περσινό πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια, πλέι οφ και πλέι άουτ) ήταν ο Μανούχος (21 παιχνίδια).

 

 


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία