Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Από τον ΠΑΟΚ Β΄ στην εθνική νέων

Δημοφιλή

Είναι όλοι τους… πρωτάρηδες στον ΠΑΟΚ Β΄, αλλά, παράλληλα, είναι και μέλη της εθνικής μας ομάδας νέων, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις στη διάρκεια της σεζόν.

Οι Δημήτρης Μοναστηρλής, Λευθέρης Τασιούρας, Λάμπρος Σμυρλής, Ζήσης Τσίκος (φωτ.), Δημήτρης Κωττάς και Νίκος Σπυράκος, οι οποίοι φέτος το καλοκαίρι ανέβηκαν από την Κ-19 στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, συμμετείχαν σε προπονήσεις της εθνικής νέων, υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Τάσου Θέου στα Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας. Στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχαν κληθεί και τρεις παίκτες της Κ-19. Ο λόγος για τους Κώστα Γκούμα, Νίκο Δεληγιάννη και Μάριο Φίλων.

Ο ΠΑΟΚ έχει τους περισσότερους παίκτες (εννέα) στην εθνική νέων από κάθε άλλη ομάδα. Τέσσερις είναι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού (Νίκος Παναγάκος, Θανάσης Προδρομίτης, Τάσος Συμεωνίδης και Γιώργος Κυριόπουλος), ενώ από τρεις «εκπροσώπους» έχουν ο Ολυμπιακός (Αλέξανδρος Καλογερόπουλος, Ισίδωρος Κουτσίδης, Νίκος Χρήστου) κι η ΑΕΚ (Σπύρος Χατζηκυριάκος, Αλέξανδρος Γκολφίνος, Γιάννης Πιτιλάκος). Δύο είναι οι διεθνείς του Αρη (Γιώργος Καρακασίδης, Χρήστος Χατζηιωάννου), ενώ από έναν παίκτη στην εθνική έχουν ο Παναιτωλικός (Βαγγέλης Νικολάου), ο Αστέρας Τρίπολης (Βασίλης Καπέρδας) κι ο Πανσερραϊκός (Αλέξανδρος Μασκανάκης).

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ΠΑΟΚ»

Ορμώμενος από τα 98 έτη που κλείνει τη σημερινή (20.04) μέρα ο ΠΑΟΚ απέχοντας μόλις δύο από τη συμπλήρωση...

Στην ίδια κατηγορία