Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην κλήρωση με δύο πρώην

Δημοφιλή

Ημέρα κλήρωσης για τον ΠΑΟΚ η σημερινή (23.02) δεδομένου πως ολοκληρώθηκε η φάση των νοκ-άουτ του UEFA Europa Conference League και ξεκαθάρισε η κατάσταση αναφορικά με τους επτά υποψήφιους αντιπάλους των ασπρόμαυρων στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών που… φλερτάρουν να τεθούν αντιμέτωποι με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ σε αμφότερες τις ομάδες να συναντά σε περίπτωση που η κληρωτίδα δείξει τους Ολλανδούς ή τους Κροάτες αντιστοίχως και έναν πρώην ποδοσφαιριστή του.

Ο λόγος για τους Τσούμπα Άκπομ και Γιόζιπ Μίσιτς που αποτέλεσαν κομμάτι του «ασπρόμαυρου ρόστερ» έχοντας συνυπάρξει μαζί και επί του παρόντος αγωνίζονται σε Άγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αναφορικά με τον Άγγλο στράικερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο μετέβη στον Αίαντα προκειμένου να στελεχώσει τη γραμμή κρούσης, έχοντας θητεύσει δις στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τόσο το 2018-2020 όσο και έναν χρόνο μετά έως το 2022. Άξιο αναφοράς δε πως προ λίγων μηνών, ο Άγιαξ τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο πλαίσιο των ομίλων του UEFA Europa League και ο Τσούμπα Άκπομ αφορμή δοθείσης από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ επισήμανε πως:

«Η ΑΕΚ ιστορικά είναι καλή ομάδα με ωραίο γήπεδο, όχι όπως ο ΠΑΟΚ που είναι σε άλλο επίπεδο. Βήμα-βήμα θέλουμε να κάνουμε μια πρόοδο και σιγά σιγά θα βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Μου έλειψε η Ελλάδα, η γλώσσα, οι άνθρωποι. Παρακολουθώ τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, κάθε στιγμιότυπο. Κάποια μέρα θα γυρίσω στην Ελλάδα, μόνο για τον ΠΑΟΚ όμως!».

Στον αντίποδα δε το πέρασμα του Γιόζιπ Μίσιτς έμελλε να είναι πιο σύντομο δεδομένου πως παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Ιανουραίου 2019 όταν ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως τις 19 Οκτωβρίου 2020 έχοντας ενταχθεί στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν κι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε (για την τιμή των όπλων) στα πλέι οφς, όμως η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη στο...

Στην ίδια κατηγορία