Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επιστροφή με ερωτηματικό για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οι επιστροφές των διεθνών του ΠΑΟΚ ξεκινήσαν με τον Ράχμαν Μπάμπα, που την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Από την Τρίτη (12/9), θα ακολουθήσουν οι επιστροφές και των υπόλοιπων διεθνών του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει για ακόμη μια ημέρα τον Φιλίπε Σοάρες και τον Μάρκος Αντόνιο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το ρεπό της Κυριακής (10.09) έκλεισε τον κύκλο ξεκούρασης κατά την περίοδο της διακοπής και πλέον το αγωνιστικό τμήμα αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς επανέναρξης με πρώτο στόχο το τρίποντο κόντρα στον Άρη.

Τη Δευτέρα (11.09) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επικείμενο αγώνα της Τούμπας. Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo κι ακολούθησε δουλειά σε δύο γκρουπ εναλλάξ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στην αμυντική συμπεριφορά, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν τα προγράμματα που ακολουθούν, με τον Βραζιλιάνο να κάνει την προθέρμανση με την ομάδα.

Ο Μπάμπα Ράχμαν ήταν ο πρώτος διεθνής που επέστρεψε. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ δούλεψε ατομικά και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Την Τρίτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.


Τελευταία νέα

Μάτι-Συγγενής θυμάτων: «Εύχομαι να τους μισήσουν τα παιδιά τους!»

Η οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το 2018 στο Μάτι είναι μεγάλη, καθώς μόνο 6...

Στην ίδια κατηγορία