Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Επιστρέφω πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Έτοιμος για τον δεύτερο κύκλο του στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που θα συνθέσει ένα… σούπερ δίδυμο με τον Μενέλαο Κοκκινάκη, στη θέση τον λίμπερο. Ο Έλληνας αθλητής μιλά στη FORZA για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τους μεγάλους του στόχους αλλά και τις δυνατές αναμνήσεις από την πρώτη του θητεία».

Ποια τα πρώτα συναισθήματα μετά την επιστροφή σου;

«Έχω περάσει τέσσερα πανέμορφα χρόνια εδώ. Τότε ήμουν πιο μικρός και ήταν η πρώτη μου μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε ξανά κι ευχαριστώ τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ και της διοίκησης. Επιστρέφω και συναντώ γνώριμα πρόσωπα. Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση».

Πόσο διαφορετικός επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ;

«Αρχικά πιο μεγάλος, σίγουρα πιο έμπειρος τόσο σαν αθλητής, όσο και σαν άνθρωπος. Νιώθω πιο έτοιμος βολεϊκά αλλά και πιο κατασταλαγμένος. Ξέρω τι ζητάω και από το παιχνίδι μου και από την κάθε ομάδα, αλλά και το τι μπορώ να προσφέρω εγώ σε αυτή».

Τι περιμένεις από την επόμενη σεζόν;

«Ο ΠΑΟΚ της τελευταίας δεκαετίας έχει κάθε χρονιά ως στόχο όλους τους διαθέσιμους εγχώριους τίτλους, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Το έχω ζήσει μια φορά με τον ΠΑΟΚ, με εκείνο τον αξέχαστο τελικό στου Ρέντη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή».

Αναφέρθηκες στους τελικούς του 2016-17. Ήταν αυτή η κορυφαία σου ανάμνηση από τον ΠΑΟΚ;

«Τότε ήταν η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, έπαιζα σαν λίμπερο άμυνας και θυμάμαι εκείνους τους συναρπαστικούς τελικούς, με τα διαδοχικά break και τελικά την κατάκτηση του τίτλου, όταν όλοι μας θεωρούσαν ξεγραμμένους. Ήταν μαγικό παιχνίδι, αναμφισβήτητα είναι η πιο δυνατή μου ανάμνηση από την πρώτη θητεία».

Τι περιμένεις από τη συνεργασία με τον Μενέλαο Κοκκινάκη;

«Είναι αποδεδειγμένη η αξία του Μενέλαου στο χώρο του ελληνικού Βόλεϊ. Τον γνωρίζω προσωπικά πάρα πολλά χρόνια και μας συνδέει μια φιλία από τα εφηβικά μας χρόνια, κι έχουμε υπάρξει συμπαίκτες στις μικρές Εθνικές. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Καλύπτουμε την ίδια θέση, οπότε σίγουρα κάποιος θα παίζει περισσότερο. Εγώ είμαι εδώ για να καλύψω οποιοδήποτε κενό, να βοηθήσω την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Εννοείται όλοι δουλεύουμε για το καλό του ΠΑΟΚ και η ομάδα θα μας χρειαστεί όλους».

Πως κρίνεις το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ τα τελευταία χρόνια;

«Για την πρόοδο του ελληνικού βόλεϊ είναι μόνο θετικό αυτό. Παλιότερα υπήρχαν μόνο δύο δυνατές ομάδες, τώρα είμαστε εμείς, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Μίλωνας, η Κηφισιά, μέχρι πέρσι η Σύρος. Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και μόνο όφελος μπορεί να έχουν οι αθλητές κι ομάδες».

Περιμένεις τη στήριξη του κόσμου;

«Έχω ζήσει το Παλατάκι κατάμεστο και ήταν κάτι μοναδικό. Είναι ανατριχιαστικό όταν μπαίνει σε αυτό το γήπεδο και το βλέπεις γεμάτο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα τον έχουμε, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει το βόλεϊ».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Είναι σημαντικό ότι έχουμε ξεκινήσει τη μεταβατική περίοδο, κάνουμε προπονήσεις με τον δεύτερο προπονητή του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι. Στο βόλεϊ δυστυχώς δεν ο κάνουν όλες οι ομάδες αυτό. Γενικότερα αυτή την περίοδο η καθημερινότητα μου γεμίζει με αυτές τις προπονήσεις και με το beach volley. Στον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια, τη γυναίκα μου, τους φίλους. Να πάμε για ένα μπάνιο, ή για μια μπύρα το βράδυ. Προσπαθώ να χαλαρώνω κάπως έτσι».

 


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία