Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επιστολή-επίθεση Μαρινάκη σε Μπαλτάκο

Δημοφιλή

Ακόμα μία δριμεία επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Τάκη Μπαλτάκο, για ΚΕΔ, επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ποσοστά και όχι μόνο.
Η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει κοινοποιηθεί και στον Αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και σε αυτή εκτοξεύει ακόμα μία φορά πυρά κατά του προέδρου της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε,

Έλαβα την υπ’ αρ. πρωτ. ΕΠΟ 20485 / 2023 «απαντητική» επιστολή σας, και μπορώ να πω ότι το περιεχόμενό της επιβεβαίωσε αυτό που πάντοτε πίστευα: δεν έχετε το παραμικρό ενδιαφέρον για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μόνο που σας απασχολεί είναι η αυτοσυντήρησή σας και η διατήρησή σας στην επιφάνεια, έστω και αν πρόκειται για την επιφάνεια του υπονόμου.

Δεν μου προκαλεί κατάπληξη η – επί της ουσίας – επιμονή σας στην διατήρηση του υφισταμένου εκλογικού συστήματος. Θα περίμενε κανείς ένας Πρόεδρος Ομοσπονδίας να είναι αντίθετος με την διατήρηση του περιορισμένου εκλεκτορικού σώματος και τη συντήρηση του καθεστώτος εκτεταμένης διαφθοράς που συνοδεύει τις εκλογές της ΕΠΟ και αποσκοπεί στην διασφάλιση των προνομίων διαφόρων εξωνημένων που αναδεικνύονται Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και παριστάνουν τους Συμβούλους, εκτελώντας εντολές. Αλλά για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να είστε κανονικός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Όχι περαστικός ούτε εντολοδόχος. Αφήστε τις απειλές για την δήθεν «τιμωρία» της Ελλάδας από ενδεχόμενες αλλαγές στον τρόπο εκλογής της διοίκησης της ΕΠΟ στην κατεύθυνση μιας πιο διαφανούς, πιο δημοκρατικής και πιο αδιάβλητης διαδικασίας. Υπάρχουν πρόσωπα πιο σοβαρά από εσάς που μπορούν να διασφαλίσουν ότι τέτοια τιμωρία δεν θα υπάρξει ποτέ.


Τελευταία νέα

Τελευταίες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες του «ανάσες» απολαμβάνει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από...

Στην ίδια κατηγορία