Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη στην πρωτεύουσα για Άιντραχτ, ημιτελικός για Αμπερντίν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (5/11), με τους αντιπάλους του στον έβδομο όμιλο του Europa Conference League, πλην της Ελσίνκι, να αγωνίζονται το Σάββατο (4/11).

Στις 16:30 η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουνιόν Βερολίνου για την 10η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει στους τελευταίους αγώνες και απέναντι της βρίσκει μια Ουνιόν που έχει ξεκινήσει άσχημα την σεζόν.

Η Αμπερντίν αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα και ρίχνεται στην «μάχη» του Κυπέλλου. Οι «Κόκκινοι», πριν το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Conference League στην Τούμπα, αντιμετωπίζουν στις 19:30 την Χιμπέρνιαν σε μονό ημιτελικό για το Λιγκ Καπ και θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Όσον αφορά την Ελσίνκι, οι Φιλανδοί ολοκλήρωσαν τις εγχώριες υποχρεώσεις τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον τα μόνα παιχνίδια που τους έχουν απομείνει είναι αυτά στους ομίλους του Conference League.


Τελευταία νέα

Προπόνηση χωρίς Σάστρε

Το ρεπό των «ασπρόμαυρων» έλαβε τέλος, με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο γήπεδο τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), για την...

Στην ίδια κατηγορία