Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Επίσημα στην Άρσεναλ ο Τίμπερ

Δημοφιλή

Την συμφωνία για την παραχώρηση του Γιούριεν Τίμπερ στην Άρσεναλ ανακοίνωσε ο Άγιαξ, αντί ποσού 40 εκατ. ευρώ, που μπορεί να φτάσει με τα μπόνους τα 45 εκατομμύρια.

Ο 22χρονος αμυντικός υπέγραψε «μακροχρόνιο» συμβόλαιο με τον σύλλογο του Λονδίνου, με τα βρετανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πενταετή δέσμευση.

Σε δήλωση του ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, αναφέρει:

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την ένταξη του Γιούριεν. Είναι ένας πολυσύνθετος νεαρός αμυντικός, που θα ταιριάξει στο σύστημά μας και θα προσφέρει στην ομάδα μας προστιθέμενη ποιότητα.

Είναι ένας νέος παίκτης, που έχει πετύχει όμως ήδη πολλά. Έχει εμπειρία από μεγάλα διεθνή τουρνουά, καθώς και από την κατάκτηση τίτλων με τον Άγιαξ»

Ο Τίμπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φέγενορντ, αλλά το 2014 μεταπήδησε στις ακαδημίες του Άγιαξ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2019-20 και από την επόμενη σεζόν έγινε βασικός, καταγράφοντας συνολικά 121 συμμετοχές και έξι γκολ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου. Είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική Ολλανδίας και ήταν μέλος των «Οράνιε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον ΟΣΦΠ

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για...

Στην ίδια κατηγορία