Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιμένει για Ίνγκασον η Μίντιλαντ

Δημοφιλή

Η Μίντιλαντ από τη Δανία έχει βάλει τον Ίνγκι Ίνγκασον στο στόχαστρο της αναφορικά με την ενίσχυση της στο κέντρο της άμυνας της.

Ο σύλλογος που τη σεζόν 2022-2023 ο Δικέφαλος αντιμετώπισε και απέκλεισε στο Europa Conference League θέλει να κάνει δικό της τον Ισλανδό αρχηγό των «ασπρόμαυρων».

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες έστειλε πρόταση τριών εκατομμυρίων τριακοσίων χιλιάδων, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή με τον ΠΑΟΚ να απαντά αρνητικά σε αυτή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δανοί δεν θα τα παρατήσουν! Έτσι, θα επανέλθουν με νέα πρόταση κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν αρνητικοί στην πιθανότητα πώλησης του Ίνγκασον, ωστόσο η παραπάνω πρόταση ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ίνγκασον έγραψε 36 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου οι οποίες μεταφράζονται σε 3415 αγωνιστικά λεπτά, ενώ σκόραρε και τρία τέρματα.


Τελευταία νέα

Ο πιο παραγωγικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς της τετραετίας

Την πιο παραγωγική του χρονιά στον ΠΑΟΚ διανύει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που "τρέχει" την τέταρτη σεζόν του στην Τούμπα. Τη...

Στην ίδια κατηγορία