Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Επικός ΠΑΟΚτσής στην τουρκική τηλεόραση

Δημοφιλή

Ρεπορτάζ διάρκειας έξι λεπτών από το κέντρο της Αθήνας με ποδοσφαιρικά, πολιτιστικά και όχι μόνο στοιχεία φιλοξένησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/4) το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «A Spor». Το ρεπορτάζ ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες και η κάμερα στην συνέχεια μεταφέρθηκε στους δρόμους γύρω γύρω από το Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και σε σοκάκια στο κέντρο της Αθήνας.

Η ρεπόρτερ του καναλιού και μία από τις πλέον γνωστές δημοσιογράφους στην γείτονα, Ντενίζ Σατάρ, επισκέφθηκε τόπους ιερούς, τόπους της Αρχαίας Αθήνας. Και απ’ όλο το ρεπορτάζ υπάρχουν 3-4 πράγματα που μπορεί κανείς να ξεχωρίσει. Κατ’ αρχήν το πρώτο αφορά στο κίνητρο που έχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ. «Ο τελικός του Conference League είναι πολύ σημαντικός φέτος για τους Έλληνες γιατί διεξάγεται στο «σπίτι» της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά». Τόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων όσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού θέλουν να είναι στον τελικό», ανέφερε η Ντενίζ Σατάρ.

Και στην συνέχεια υπήρξε ένα ωραίο, άκρως ποδοσφαιρικό περιστατικό ανάμεσα στην Σατάρ και Έλληνα πολίτη. Συγκεκριμένα, στην κάμερα του A Spor μίλησε σε άπταιστα τουρκικά οπαδός του ΠΑΟΚ με το όνομα Χρήστος. Στο ερώτημα ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός στον τελικό απάντησε, βέβαια, ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση αν είναι καλή η Φενέρ ο Χρήστος απάντησε: «Καλή η Φενέρ, αλλά καλύτερος ο ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έσπασε το αήττητο της Λεβερκούζεν και το σήκωσε η Αταλάντα

Η Αταλάντα ήταν κλάση πάνω στον τελικό του Δουβλίνου, έσπασε το ιστορικό σερί της Λεβερκούζεν με 3άρα χάρη στο...

Στην ίδια κατηγορία