Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τι προβλέπει η AI για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ως αουτσάιντερ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ η AI τεχνολογία, όσον αφορά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. Ωστόσο, το «Gemini» τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί… Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ στο Μπριζ με γνώμονα την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Βέλγους για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, με τους ΠΑΟΚτσήδες να δίνουν… ρυθμό στο κέντρο της πόλης. Από νωρίς στις… επάλξεις. Στόχος και των «ασπρόμαυρων» είναι η πρόκριση στους «4» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το… όνειρο του τελικού της «OPAP Arena».

Πόσο «όνειρο» είναι ωστόσο να πανηγυρίσουν στο μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης;

Την απάντηση σε αυτό ήρθε να δώσει η AI τεχνολογία και συγκεκριμένα η εφαρμογή «Gemini». Στην ερώτηση «ποιες είναι οι πιθανότητες να σηκώσει το τρόπαιο του Europa Conference League ο ΠΑΟΚ, η εφαρμογή δεν ήταν και τόσο αισιόδοξη. Το «Gemini» τόνισε πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου αποτελεί αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου. Παρόλα αυτά, το app επισήμανε πως βάσει των όσων έκανε στον προηγούμενο γύρο, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.

«Ο ΠΑΟΚ αψήφησε τις πιθανότητες και έφτασε στα προημιτελικά του Europa Conference League! Εξετάζοντας τις αποδόσεις στοιχήματος, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου αποτελεί αουτσάιντερ. Η Oddschecker δίνει πιθανότητες 22/1 για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο πέτυχε εντυπωσιακή επιστροφή με απίστευτα comebacks στη φάση των «16». Ενδεικτικό πως ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε μια κυριαρχική νίκη στο δεύτερο σκέλος του αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Αυτό δείχνει το μαχητικό του πνεύμα και την ικανότητά του να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Εν κατακλείδι, μπορεί να μην είναι το φαβορί με βάση τις αποδόσεις, οι πρόσφατες εμφανίσεις του δείχνουν τις δυνατότητές του όμως να προκαλέσει ανατροπές. Μην τον υποτιμάτε!», ήταν, συγκεκριμένα, η απάντηση του Gemini στο ερώτημα για πιθανότητες κατάκτησης του Europa Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Παίζουν τα ρέστα τους στον 3ο τελικό με τη Νέα Ιωνία

Σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δίνει σήμερα στις 18.00 τον τρίτο τελικό του...

Στην ίδια κατηγορία