Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Σε ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές, ο ΠΑΟΚ Β δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την πρώτη του φετινή ήττα, με 2-3, από τον Καμπανιακό, στο γήπεδο του Μακεδονικού. Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β με τον Καμπανιακό, αφού οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στην πρώτη επίσκεψη στη περιοχή του Νικολακούλη, μόλις στο 4′.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός πορτιέρε, που έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Super League 2, βρήκε απάντηση σε τετ α τετ με τον Τόσκα, αλλά από την κόντρα ευνοήθηκε ο Γαρύφαλλος που από κοντά έγραψε το 0-1. Αυτό το γκολ «σόκαρε» τους ποδοσφαιριστές του Αλεξιάδη, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα μέχρι τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, αλλά να μην μπορούν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ.

Η αντίδραση ήρθε λίγο αργότερα για τον ΠΑΟΚ Β, με τον Δαρέλα να κάνει τρομερή ατομική ενέργεια από τα αριστερά, να μπαίνει στην περιοχή και να περνάει όμορφα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Τσοπούρογλου να νικά με διπλή προσπάθεια τον Κασαπίδη, για να φέρει το ματς στα ίσια στο 19′. Μπορεί το παιχνίδι να ήταν σχετικά ισορροπημένο, και μάλιστα σε μερικές στιγμές του να είχε τον Καμπανιακό σε θέση υπεροχής, ωστόσο οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν κυρίως για τον Δικέφαλο, με εκφραστή τον Δαρέλα.

Στο 33′ ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ από τα όρια της περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 38′ ο ίδιος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά είδε τον Κασαπίδη να τον σταματά. Τελικά, κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 ,ο Γκορντεζιάνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Νινούα από τα δεξιά, για να γράψει το 2-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Β κλήθηκε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Με αυτό το δεδομένο κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 63′, την ώρα που ο ΠΑΟΚ Β δεν κατάφερε να πλησιάσει την περιοχή των φιλοξενούμενων με αξιώσεις. Τελικά, στο 63′ ήρθε η ισοφάριση για τον Καμπανιακό, με τον Γαρύφαλλο να πιάνει ένα σουτ από τα όρια της περιοχής και να νικά τον Νικολακούλη, για το 2-2.

Ουσιαστική αντίδραση κατάφερε να βγάλει ο ΠΑΟΚ Β περίπου δέκα λεπτά αργότερα, όταν στο 73′ ο Τασιούρας βρέθηκε «φάτσα» με το γκολ από τα δεξιά, μετά από ωραία αλλαγή παιχνιδιού, αλλά η προβολή του έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Τόσκα βρήκε την άμυνα του ΠΑΟΚ Β σε ανισορροπία, πέρασε και τον Νικολακούλη και σε κενή εστία έκανε το 2-3.

Όπως είναι λογικό, μετα από αυτη την εξέλιξη οι «ασπρόμαυροι» βγήκαν μαζικά μπροστά, και στο 82′ έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, με την κεφαλιά του Δαρέλα από τη μικρή περιοχή να σταματά στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με την πρώτη τους νίκη στη Super League 2 από την Ευκαρπία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Νικολακούλης, Τασιούρας (83′ Παντεκίδης), Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Νινούα (83′ Ρούμνιαντσεβ), Γρόσδης (67′ Κωττάς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Πανίδης (67′ Σμυρλής), Γκορντεζιάνι.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Προσκυνητόπουλος (46′ Π. Καθάριος), Μπούσης, Παπαστεριανός, Σαραβανίδης, Ν. Καθάριος (70′ Μανιός), Φροσύνης, Τότσκα, Πόζογλου (89′ Βοσκόπουλος), Γιουκούδης, Γαρύφαλλος (84′ Ταΐρης).


Τελευταία νέα

Το αδιανόητο ρεκόρ του Μαργαρίτη και όλα τα «ασπρόμαυρα» milestones

Ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε ο, αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, πιάνοντας στην κορυφή των περισσότερων συμμετοχών, ανεξαρτήτως διοργάνωσης,...

Στην ίδια κατηγορία