Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άνετος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηλυσιακό

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ηλυσιακού με 16-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ μπήκε από νωρίς αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, και με γρήγορο 4-0 έδειξε από νωρίς τις… διαθέσεις του. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν, 4-1, ωστόσο το γκολ της Νιαρχάκου «έκλεισε» το πρώτο οκτάλεπτο στο 5-1.

Με εξαιρετική άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Δικέφαλος ανέβασε περισσότερο τον δείκτη της διαφοράς. Το 5-1 του πρώτου οκταλέπτου έγινε 9-1 με γκολ της Μπίκου, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει πλήρως τα… ηνία της αναμέτρησης. Ο Ηλυσιακός μείωσε σε 9-2, με αυτό να είναι το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Χρύσα Χατζέλλη μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της, δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες. Η διαφορά ξέφυγε σε διψήφια επίπεδα, 13-3, με τον Δικέφαλο να κάνει διαχείριση στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Το τελικό 16-7 έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της νέας σεζόν.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 6-1, 1-4

ΠΑΟΚ (Χατζέλλη): Γκανγκλ, Μπίκου 2, Ταυρίδου, Τζελέπη 1, Παρασκευοπούλου, Ντάσιου 2, Γραικού 2, Γιαμπασάκου 1, Βασιλείου, Φλώρου, Κοντονή 6, Νιαρχάκου 2, Σαλέχ, Κολτσίδα, Στόγιου.


Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Βόλου για αλλαγή του διαιτητή VAR με… αιχμές

Αλλαγή στο διαιτητή του VAR υπήρξε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Πανσερραϊκό, χωρίς ωστόσο η ΠΑΕ του Βόλου...

Στην ίδια κατηγορία