Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ενδιαφέρεται για Τζάκσον Μουλέκα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά την πρόταση της Αλ Καλίτζ στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ψάχνουν εντατικά ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Γερμανού εξτρέμ, όταν αποχωρήσει.

Μία πιθανή επιλογή για τις θέσεις των εξτρέμ είναι αυτή του Τζάκσον Μουλέκα από την Μπεσίκτας. Ο 23χρονος δεξιοπόδαρος επιθετικός ανήκει στην Μπεσίκτας από το περσινό καλοκαίρι. Η τουρκική ομάδα δαπάνησε 3.3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σταντάρ Λιέγης, ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Το όνομα του Μουλέκα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου και είναι μια περίπτωση που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, τόσο στις πτέρυγες, όσο και στον άξονα. Σε όλα τα φετινά επίσημα ματς της Μπεσίκτας, ο Μουλέκα έχει ξεκινήσει βασικός, καταγράφοντας ήδη τρία γκολ με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε επτά αναμετρήσεις.

Στην Μπεσίκτας αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ, έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά UEFA Conference League φέτος, σκοράροντας απέναντι σε Τίρανα και Νέφτσι Μπακού. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 32 συμμετοχές με τη Μπεσίκτας, στην πρώτη του χρονιά στο σύλλογο, έχοντας έξι γκολ και μία ασίστ, αγωνιζόμενος και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία