Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ένας έξω, δύο στο… όριο για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Εν αναμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League με τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ «ανοίγει» τον κύκλο προετοιμασίας του έχοντας πρωτίστως ανάγκη για ανασύνταξη κατόπιν της ήττας που γνώρισε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο καταθέτοντας την τρίτη σερί εμφάνισή του σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα που τον «στιγμάτισε» και σε επιλογές προσώπων ενόψει συνέχειας, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να συμπληρώνει όριο καρτών, θέτοντας εαυτόν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει Λαμίας.

Στα αξιοσημείωτα δε πως τόσο ο Ράχμαν Μπάμπα όσο και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκονται στο… όριο δεδομένου πως έχουν από δύο έκαστος και οφείλουν με τη σειρά τους να προσέχουν καθώς ο κανονισμός στα Play Off προβλέπει η τιμωρία καρτών να μετατίθεται αυτόματα στον αμέσως επόμενο αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία