Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Oλα τα κακά της μοίρας του

Δημοφιλή

Με άδεια χέρια θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ από το «Καραϊσκάκης», γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Ο Δικέφαλος συνέχισε τις… χαμηλές πτήσεις, όντας ακίνδυνος επιθετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Επιπλέον, είδε τον Νογκέιρα να κατακυρώνει το γκολ του Μαρτίνς (2-0), κι ενώ είχε προηγηθεί φάουλ στον Σάστρε.

Στο 15΄ ο Ναβάρο, μετά από πάσα του… Τζολάκη, νίκησε από κοντά τον Κοτάρσκι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ναβάρο δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Κουλιεράκη κι ο Πορτογάλος διαιτητής Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ποντένσε ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κοτάρσκι κατάφερε ν’ αποκρούσει, όμως ο Κίνι πρόλαβε την αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Λουτσέσκου έβαλε στο 59΄ τους Σαμάτα και Ντεσπόντοφ, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του με σκόρερ τον Μαρτίνς. Bέβαια, στην αρχή της φάσης προηγήθηκε φάουλ στον Σάστρε, το οποίο δεν είδε ο Νογκέιρα, χωρίς ούτε ο διαιτητής VAR, Ντα Σίλβα Ολιβέιρα να τον καλέσει να τον δει.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν, αλλά το μόνο που «κέρδισαν» ήταν η κίτρινη κάρτα στον Ζίβκοβιτς, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα χάσει το ματς στη Λαμία.

Στο 70΄ το διαγώνιο σουτ του Ποντένσε έφυγε άουτ, ενώ στο 77΄ η σέντρα σουτ του Μπάμπα εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη.

Στις καθυστερήσεις ο Μάρκος Αντόνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-1 μετά την ασίστ του Ζίβκοβιτς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι (90′  Βέζο), Ρέτσος, Αμπέι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78΄ Εσε), Ορτα (85΄ Καρβάλιο), Ιμπόρα, Ποντένσε, Ναβάρο (85΄ Ελ Κααμπί), Μαρτίνς (78΄ Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε (78΄ Οτο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74΄ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (78΄ Μάρκος Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Τόμας (59΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία