Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όλη η προσοχή σε Λαμία

Δημοφιλή

Μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (2-1) με φόντο την έκτη στροφή των Play Off, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει την προσοχή του στην επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση με Λαμία την προσεχή Τετάρτη (24.04) επικεντρώνοντας τον κύριο όγκο δουλειάς του στους Φθιώτες. Οφείλοντας να αφήσει πίσω του το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα που καρπώθηκε στο μίνι πρωτάθλημα και να ανασυνταχθεί άμεσα, το αγωνιστικό τμήμα «ανοίγει» τον κύκλο προετοιμασίας του εν αναμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που επί ημερών ταλαιπωρούνταν από ίωση, σε μία περίοδο που «χτύπησε» για τα καλά τον ΠΑΟΚ, τέθηκε εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου στο Φάληρο και μένει να φανεί η εξέλιξη της υγείας του ενόψει Λαμίας. Ιβάν Νάσμπεργκ και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ παραμένουν σταθερά εκτός, με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό να εκφράζει εκ νέου την πεποίθηση πως η επάνοδος του τοποθετείται νωρίτερα του αναμενόμενου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία