Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα συνεχιζόμενο σκάνδαλο

Δημοφιλή

Είναι τρελό. Σε μια αγωνιστική σεζόν κατά την οποία στο «παλατάκι» δεν είχαμε κανένα συμβάν, κανένα σοβαρό περιστατικό, κανένα διατυπωμένο στον Τύπο παράπονο αντίπαλης ομάδας… Κι όμως, ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει την δυσάρεστη πρωτιά της ΚΑΕ με τα μεγαλύτερα χρηματικά πρόστιμα (περίπου 20.000 ευρώ) μέχρι στιγμής στην Basket League.  Στην 2η θέση ακολουθεί ο Άρης (με 11.000 ευρώ).

Πραγματικά, είναι αξιοπερίεργο αυτό που συμβαίνει την στιγμή που σε αγώνες πρωταθλήματος στην Αθήνα είχαμε μέχρι και  ξυλοδαρμούς.

Το πρόβλημα μάλλον δεν έχει να κάνει μόνο με τον αθλητικό δικαστή που εκδίδει τις αποφάσεις. Ο αθλητικός δικαστής δικάζει με βάση εκθέσεις που λαμβάνει από τον παρατηρητή, την αστυνομία, τους διαιτητές και την ΔΕΑΒ.

Για κάποιο λόγο –που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε- οι εκθέσεις που συντάσσουν σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης οι κύριοι παρατηρητές, τα μέλη της ΔΕΑΒ και εκπρόσωποι της αστυνομίας δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των αντίστοιχων συναδέλφων τους στην Αθήνα.

Δεν μπορεί άλλος να περιγράφει αναλυτικά τη ρίψη ενός πλαστικού ποτηριού κι άλλος να «πνίγει» παρόμοιο συμβάν. Δεν μπορεί να γράφει σε έκθεση για αγώνα που έγινε στο παλατάκι πως «έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενο που έμοιαζε με αναπτήρα»! Ήμαρτον.


Τελευταία νέα

Η περηφάνεια του ΠΑΟΚ για κόσμο και ομάδα (pics)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ και με ήττα με 0-2 ολοκλήρωσε στις 18 Απριλίου το...

Στην ίδια κατηγορία