Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Ένα συνεχιζόμενο σκάνδαλο

Δημοφιλή

Είναι τρελό. Σε μια αγωνιστική σεζόν κατά την οποία στο «παλατάκι» δεν είχαμε κανένα συμβάν, κανένα σοβαρό περιστατικό, κανένα διατυπωμένο στον Τύπο παράπονο αντίπαλης ομάδας… Κι όμως, ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει την δυσάρεστη πρωτιά της ΚΑΕ με τα μεγαλύτερα χρηματικά πρόστιμα (περίπου 20.000 ευρώ) μέχρι στιγμής στην Basket League.  Στην 2η θέση ακολουθεί ο Άρης (με 11.000 ευρώ).

Πραγματικά, είναι αξιοπερίεργο αυτό που συμβαίνει την στιγμή που σε αγώνες πρωταθλήματος στην Αθήνα είχαμε μέχρι και  ξυλοδαρμούς.

Το πρόβλημα μάλλον δεν έχει να κάνει μόνο με τον αθλητικό δικαστή που εκδίδει τις αποφάσεις. Ο αθλητικός δικαστής δικάζει με βάση εκθέσεις που λαμβάνει από τον παρατηρητή, την αστυνομία, τους διαιτητές και την ΔΕΑΒ.

Για κάποιο λόγο –που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε- οι εκθέσεις που συντάσσουν σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης οι κύριοι παρατηρητές, τα μέλη της ΔΕΑΒ και εκπρόσωποι της αστυνομίας δεν έχουν καμία σχέση με αυτές των αντίστοιχων συναδέλφων τους στην Αθήνα.

Δεν μπορεί άλλος να περιγράφει αναλυτικά τη ρίψη ενός πλαστικού ποτηριού κι άλλος να «πνίγει» παρόμοιο συμβάν. Δεν μπορεί να γράφει σε έκθεση για αγώνα που έγινε στο παλατάκι πως «έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενο που έμοιαζε με αναπτήρα»! Ήμαρτον.

Τελευταία νέα

Πριν την Τούμπα έχει… Παλατάκι για το ντέρμπι πρωτιάς

Το σημερινό (16.30) ντέρμπι στο Παλατάκι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ...

Στην ίδια κατηγορία