Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με Κηφισιά για την πρόκριση στο Final-4

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει τον αντίπαλό του, ένα… βήμα πριν από το Final-4. Ο Δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κηφισιά στην Αθήνα και να την κερδίσει, ώστε να πάει σε ακόμη ένα Final-4 και να προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα του, μετά την περσινή κατάκτηση του τροπαίου στην Γλυφάδα και να σηκώσει το πέμπτο τρόπαιο της ιστορίας του, μετά τις κατακτήσεις του 2015 (Σύρος), του 2018 (Ρόδος), του 2019 (Ιεράπετρα) και του 2022 (Γλυφάδα).

Όσον αφορά το Final 4 του Κυπέλλου ανδρών που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 4-5 Μαρτίου, μετά από σχετικό αίτημα της ΕΣΑΠ (λόγω της επικείμενης συμμετοχής του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού στους τελικούς του Challenge Cup) θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί μαζί με την έδρα διεξαγωγής των αγώνων τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ ανδρών:

Άθλος Ορεστιάδας – Παναθηναϊκός

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός

Κηφισιά – ΠΑΟΚ

Άρης – Μίλων


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία