Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ένα συμβόλαιο «δώρο» από τους συνδέσμους

Δημοφιλή

Χρόνια είχε να συμβεί αυτό που γίνεται φέτος με τα διαρκείας του μπάσκετ. Από τις αρχές της εβδομάδες ξεπεράσθηκε το φράγμα των 1.000 καρτών κι ο στόχος που έχει πλέον τεθεί είναι τα 2.000. Αν συμβεί αυτό θα μιλάμε για ρεκόρ 10ετίας.

Πολύ μεγάλη και η στήριξη συνδέσμων. Πάνω από 600 έχουν διατεθεί στους οργανωμένους. Ο στόχος που έβαλαν οι ίδιοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η διάθεση 1.000 διαρκείας. Εφόσον συμβεί αυτό το ένα συμβόλαιο της ομάδας θα είναι ουσιαστικά πληρωμένο από τον λαό.

Ο ΜΑΚΑΝΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Όσοι παρακολουθούσαν μπάσκετ στην δεκαετία του 1980 ασφαλώς και θα θυμούνται τον Αμερικανό φόργουορντ της Τρέισερ Μιλάνο, Μπομπ Μάκαντου, έναν από τους καλύτερους Αμερικάνους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Μιλάμε για έναν αθλητή, που πριν αποφασίσει να ταξιδέψει στην Ιταλία (σε ηλικία 35 ετών), είχε επιλεγεί πέντε φορές στο AllStarGame του ΝΒΑ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 852 ματς του ΝΒΑ, έχοντας περάσει από Νιου Γιορκ Νικς, Μπόστον Σέλτικς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Λος Άντζελες Λέικερς και Φιλαδέλφεια 76ers.

Από το 2000 ο Μπομπ Μάκαντου, ο οποίος είχε προκαλέσει «τρόμο»  στην ομάδα του Άρη με τις εμφανίσεις του στο περίφημο φαίναλ φορ της Γάνδης, είναι μέλος του «Hall of Fame». Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στην 1η αγωνιστική του BasketBall Champions League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τουρκική Μπεσίκτας στο ρόστερ της οποίας βρίσκεται ο Τζέιμς Μάικλ Μάκαντου, ανεψιός του θρυλικού NBAer.

«Ο πατέρας μου κι ο Μπομπ είναι ξαδέλφια. Τον αποκαλώ θείο, διατηρώ καλές σχέσεις μαζί του» έχει πει στο παρελθόν ο παίκτης της Μπεσίκτας. Ο δε πατέρας, Ρόνι Μάκαντου έχει παίξει επίσης επαγγελματικά μπάσκετ στην Ευρώπη.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην πρώτη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο φετινό Champions League (αν και το παιχνίδι είναι μακριά ακόμη) να πούμε πως είναι από τα φαβορί για να πάει μακριά στην διοργάνωση. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εκεί παίζει επίσης ο Τζόρνταν Θίοντορ, ο Γκότσερ (πρώην Ήφαιστος) κι ο ΜακΚίσιτς (πρώην Γκαζιαντέμπ).

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Στην Α2 λοιπόν ο Ολυμπιακός. Με όνομα :«Ολυμπιακός Β – Development Team». Με πιτσιρικάδες στο ρόστερ για να «ψηθούν». Παρασκηνιακά έγινε μια τελευταία προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος από Αυγενάκη. Τίποτα το ουσιαστικό. Θα ανέβει και Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός Β΄ για το ματς με Ανατόλια! Ντέρμπι;

«ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Ο Παναθηναϊκός είναι πανίσχυρος. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Καμία αλλαγή δεν μπορεί να υπάρξει στο status του ελληνικού μπάσκετ εάν δεν ερωτηθεί πρώτα ο Παναθηναϊκός. Το αναφέρουμε επειδή κάποιοι εξακολουθούν να αναρωτιούνται: Πως είναι δυνατόν ΜΜΕ, που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό να μπαίνουν διαρκώς ως «ασπίδα προστασίας» στον Βασιλακόπουλο;

ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ 170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

Πολύ προσεκτική είναι διαχείριση των οικονομικών στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Μετράνε και το ευρώ. Και το δυστύχημα είναι πως η νυν διοίκηση δεν μπορεί ουσιαστικά να εκμεταλλευτεί το συμβόλαιο των 225.000 ευρώ που έχει με την ΕΡΤ.

Τα 170 χιλιάδες από αυτό είναι ήδη εκχωρημένα από την προηγούμενη διοίκηση σε άλλες υποχρεώσεις. Τα υπόλοιπα 55 θα πάνε σε πληρωμές διαιτητών, γραμματείας κλπ.

*Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και κυρίως ο Θανάσης Κατσαρής είναι αυτός που έχει αναλάβει το θέμα της επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη και για το θέμα της ΚΑΕ.

*«Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το θέμα των εσόδων, αυτή είναι η δουλειά μας κι όχι να τα περιμένουμε όλα με σταυρωμένα χέρια από τον Ιβάν», λένε στην ΚΑΕ.

«ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ»

Η επιτροπή που κλήθηκε τον Αύγουστο να συντάξει μια έκθεση σχετικά με τα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κατέληξε πως χρειάζεται ένα ποσό της τάξης του 1,2 εκ. ευρώ ώστε το τμήμα να ορθοποδήσει ξανά. Αυτή η ενημέρωση δόθηκε και στον Σαββίδη. Τα οικονομικά της εταιρείας εκτροχιάστηκαν την διετία 2017-19. «Μα, να πληρώνουμε 120 χιλιάδες για προπονητές τον χρόνο; 80 στον Παπαθεοδώρου και 40 στον Σούλη επειδή του χρωστούσαμε; Μεγάλο λάθος» ακούστηκε να λέει ο Κατσαρής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία