Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ένα και να «καίει»!

Δημοφιλή

Με το γκολ του Ινγκασον στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αρη κι επέστρεψε στις νίκες.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήταν στο 22΄. Ο Σβαμπ εκτέλεσε πέναλτι (καταλογίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση από το διαιτητή, αλλά ο Κουέστα έδιωξε σε κόρνερ, έχοντας τη… βοήθεια και του αριστερού δοκαριού του. Στο 29΄ καταγράφηκε η μοναδική απειλή του Αρη με τον Μαντσίνι, ενώ η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ. Στο 32΄ ο Κουλιεράκης είχε κεφαλιά άουτ, στο 34΄ ο Νάρεϊ σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Κουέστα, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα έδιωξε το σουτ του Γερμανού. Μέχρι που η υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ινγκασον με κοντινό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα ν’ αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους, όταν ο Ζίβκοβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Νάρεϊ (76΄ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (82΄ Φ. Σοάρες), Ζίβκοβιτς (87΄ Μουργκ), Ολιβέιρα (76΄ Τόμας).

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταρίντα (79΄ Καμάτσο), Ετέμπο, Μαντσίνι, Γκαρσία, Ιτούρμπε (63΄ Μανού Γκαρθία), Γκρέι.

 

 


Τελευταία νέα

Η πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ σε φάση πλέι οφ και το γλέντι της πρωτιάς

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο Δικεφάλων στο γήπεδο της Τούμπας για τα πλέι οφ της σεζόν 2009-2010 ήταν για...

Στην ίδια κατηγορία