Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εν αναμονή για Μπάμπα

Δημοφιλή

Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας Κυριακάτικης (31/03) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Χάρη Τσιγγάρα (σ.σ που αποτέλεσε μέχρι πρότινος τον τελευταίο χρονικά απών), Μάγκομεντ Οζντόεφ και Ζόαν Σάστρε ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους». Εξαιρουμένου του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που κατά πάσα πιθανότητα χάνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, τα βλέμματα εντός «ασπρόμαυρων» μετατοπίζονται στην περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα που ανεβάζει διαρκώς στροφές.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας «δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία». Γίνεται αντιληπτό πως η κατάσταση του Ράχμαν Μπάμπα θα επανεκτιμάται καθημερινά δεδομένου πως η συμμετοχή του φαντάζει εξαιρετικά σημαντική.

Την Τετάρτη (27.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν ανακοίνωσε αποστολή για ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να μην ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Ο...

Στην ίδια κατηγορία