Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έμπλεξε πολύ άσχημα ο Πογκμπά

Δημοφιλή

Θετικό σε τεστοστερόνη βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα του Πολ Πογκμπά κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με πολυετή αποκλεισμό. Ήδη οι πληροφορίες ανέφεραν ότι σε περίπτωση που αυτό συνέβαινε, μετά την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, η Γιουβέντους θα προχωρούσε σε διακοπή του συμβολαίου του Γάλλου μέσου.

Ο Πογκμπά είχε βρεθεί θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε στις 20 Αυγούστου μετά από το Ουντινέζε – Γιουβέντους, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ίδιος είχε ζητήσει να γίνει ανάλυση και του δεύτερου δείγματος, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Ο 30χρονος Γάλλος μέσος κινδυνεύει ακόμα και με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με τον αθλητισμό για 4 χρόνια.

«Δεν ήξερα για την επιβεβαίωση, λυπάμαι» είπε ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε συνέντευξη Τύπου. «Περιμένουμε τι θα ακολουθήσει, είναι άχρηστο να σχολιάσουμε τώρα. Ανθρώπινα, λυπάμαι» τόνισε ο τεχνικός των «μπιανκονέρι».

Η προηγούμενη περίπτωση ντόπινγκ που απασχόλησε τη Serie A είναι αυτή του Αργεντινού Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε νανδρολόνη το 2022, αλλά αργότερα αθωώθηκε από το Εθνικό Δικαστήριο Αντιντόπινγκ.


Τελευταία νέα

«Ορφανός» ο πάγκος της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία

Ορφανός ο πάγκος της Εθνικής ομάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να...

Στην ίδια κατηγορία