Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου: «Κάναμε ένα βήμα μπροστά για την πρόκριση»

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένης της διακοπής που ακολουθεί για Δημοτικές Εκλογές και Εθνικές ομάδες, επέστρεψε στην Ρουμανία και μίλησε για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για την επικράτηση επί των Γερμανών, τονίζοντας ότι ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη για εμάς και στην Ευρώπη και απέναντι σε μια ομάδα που εκπροσωπεί τη Γερμανία. Και ίσως μπορούμε να πούμε ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά για την πρόκριση. Υπάρχουν όμως άλλα τέσσερα ματς που πρέπει να παιχτούν με την ίδια ένταση, συγκέντρωση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και όλα ακόμα παίζονται.

Μπορούμε να παλέψουμε για την πρόκριση προς το παρόν. Το πρώτο πράγμα είναι να κάνεις αυτό το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και μετά να προσπαθήσεις να παλέψεις για την πρώτη θέση. Όλα έχουν την σειρά τους, πρώτα πρέπει να δώσεις μάχη για την πρόκριση και μετά για την πρώτη θέση. Φέτος το έχουμε πει ότι η στρατηγική μας είναι πως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα τα ματς είναι περίπλοκα».


Τελευταία νέα

«Ορφανός» ο πάγκος της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία

Ορφανός ο πάγκος της Εθνικής ομάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να...

Στην ίδια κατηγορία