Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Mε απουσίες ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β έχει παιχνίδι αύριο Σάββατο. Υποδέχεται την ΑΕΚ Β στις 16:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού, για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube. Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής τρεις βαθμούς.

Αποφόρτιση, βαρύτητα στην τακτική και τα στημένα εμπεριείχε η απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Αλέξης Αλεξιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Γκορντεζιάνι, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, τον Δημήτρη Μοναστηρλή που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον Νίκο Σπυράκο, που παραμένει σε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι:

Τσιόπτσης , Νικολακούλης, Παντεκίδης, Κανίς, Νινούα, Τσοπούρογλου, Πανίδης, Γιαξής , Μανωλιούδης, Τασιούρας, Ρούμιαντσεβ, Δαρέλας, Σμυρλής, Γρόσδης, Σελιμάι, Παναγιώτου, Τσίκος, Κουλούρης, Κιτσάκης, Κωττάς, Σνάουτσνερ, Γκούμας, Βασιλειάδης.


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία