Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ελπίδα Κατσάνου: «Ζούμε τα όνειρα μας στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την κυριαρχία τους στο ποδόσφαιρο Γυναικών, κατακτώντας ακόμα ένα πρωτάθλημα, το 18ο συνολικά. Η νεαρή αθλήτρια του Δικεφάλου, Ελπίδα Κατσάνου, βγαίνει Τετ Α Τετ στη FORZA, κάνοντας τον δικό της απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και τους στόχους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πως κρίνεις συνοπτικά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε;

«Ήταν μια αρκετά καλή σεζόν για εμάς. Μέσα από σκληρή και καθημερινή δουλειά καταφέραμε να παρουσιαστούμε όπως έπρεπε και τελικά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που ήταν και ο ξεκάθαρος στόχος μας».

Πως βλέπεις τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα; Θεωρείς ότι χρειάζεται να ανέβει;

«Φέτος είχαμε και μια ήττα, μερικές φορές συμβαίνει κι αυτό. Μετράνε πολλά, η ημέρα που θα βρεθείς, ο αγωνιστικός χώρος. Στο γενικότερο πλαίσιο όμως, θα θέλαμε να είχαμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Θέλουμε κάθε χρόνο να ανεβαίνει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γυναικών, προκειμένου να βελτιωνόμαστε κι εμείς ακόμα περισσότερο. Ανυπομονούμε να έρθουν στη μεγάλη κατηγορία κι άλλες ομάδες με όνομα, ούτως ώστε να έχουμε τον απαραίτητο ανταγωνισμό. Αυτό θα μας βοηθήσει και στην Ευρώπη».

Ποιες οι σκέψεις σου για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Champions League;

«Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει, αλλά είμαστε αποφασισμένες να τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία, και ελπίζουμε η επόμενη να είναι η χρονιά μας, και να πετύχουμε αυτόν τον μεγάλο στόχο».

Πως βλέπεις την  στόχευση του ΠΑΟΚ στις μικρές ηλικίες;

«Ο ΠΑΟΚ έχει σωστό προγραμματισμό, κι αυτό του δίνει τη δυνατότητα να δίνει ευκαιρία σε εμάς, τις νεαρές αθλήτριες, κατακτώντας παράλληλα τίτλους. Πραγματοποιούμε τα όνειρα μας στον ΠΑΟΚ».

Έχεις δει διαφορές στον εαυτό σου μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ;

«Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα μέσα στον ΠΑΟΚ. Έχω αναθεωρήσει τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι έχω βελτιωθεί πάρα πολύ. Οι προπονήσεις, η οργάνωση, το τεχνικό τιμ, όλα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με ότι με βλέπουμε σε άλλες ομάδες της Ελλάδας. Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και το προπονητικό κέντρο. Προπονούμαστε σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις και μας βοηθάει αυτό τόσο στην απόδοση μας στους αγώνες, όσο και στην ποδοσφαιρική μας εξέλιξη».

Ποια τα συναισθήματα σας για τη φιέστα σας στη Τούμπα;

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που κάναμε τη φιέστα στο γήπεδο της Τούμπας. Θα ήταν πολύ διαφορετικό αν απλά το σηκώναμε στο προπονητικό μας κέντρο. Είμαστε χαρούμενες και είναι τιμή μας που σηκώσαμε το τρόπαιο στο ιστορικό γήπεδο της ανδρικής ομάδας».

Ποιοι οι προσωπικοί σου στόχοι για το μέλλον;

«Σίγουρα ο πρώτος μου στόχος είναι να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα, να πάρω μέσα από τη δουλειά μου περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Συλλογικά, φυσικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα, αλλά και να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της διάκρισης στο Champions League».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν των καθημερινών προπονήσεων και των υποχρεώσεων με την ομάδα, είμαι φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Σερρών. Οπότε, πηγαινοέρχομαι αρκετές φορές την εβδομάδα για να παρακολουθώ τα μαθήματα της σχολής. Συνοπτικά, σχολή και προπονήσεις γεμίζουν την καθημερινότητα μου».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

«Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος θα προτιμήσω είτε να κάνω κάποια βόλτα στη Θεσσαλονίκη με τους φίλους μου, είτε να παρακολουθήσω κάποια σειρά στο Netflix».


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, η καρδιά μου… τρελαινόταν!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Θεσσαλονίκη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται στη Ρουμανία, με τους συμπατριώτες του να...

Στην ίδια κατηγορία