Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χτύπησε και με Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Πήρε φόρα και τα γκολ… ανηφόρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δεδομένου πως μετά το γκολ του Τόμας Μουργκ στο πρώτο ημίωρο χτύπησε εκ νέου με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ σε ρόλο «εκτελεστή».

Ειδικότερα, στο 58΄ της αναμέτρησης ο Άλι Σαμάτα βρήκε πολύ ωραία τον Βούλγαρο διεθνή εξτρέμ, ο οποίος με τη σειρά του κάνοντας ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων», διαμορφώνοντας το 0-2.

 

Σκορ που εν συνεχεία «πειράχτηκε» δεδομένου πως στο 63΄ οι Αρκάδες μείωσαν με τον Ζουγκάνοβιτς κατόπιν λάθους του Ντόμινικ Κοτάρσκι σε στατικό, με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να εξαπολύει σουτ με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κροάτη κίπερ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο ΠΑΟΚ βρήκε ξανά απάντηση με τον Τόμας Μουργκ που κατά γενική ομολογία διάγει μία ονειρεμένη σεζόν στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

 

 


Τελευταία νέα

Έντονη αστυνομική παρουσία στην Καμάρα

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθούν στην Καμάρα και με...

Στην ίδια κατηγορία