Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Ελάχιστος στόχος μας στην Ευρώπη η δεύτερη θέση»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ φιλοξενήθηκε στην γερμανική ιστοσελίδα «Kicker» κα μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (5/10) στις 22:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αυστριακός μέσος δηλώνει ανυπόμονος για το μεγάλο παιχνίδι, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως τέσσερις ελληνικές ομάδες, αγωνίζονται στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονούμε πολύ για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Μετά τη σημαντική νίκη μας στην πρεμιέρα στο Ελσίνκι, θέλουμε να προχωρήσουμε κι άλλο. Η δεύτερη θέση στον όμιλο είναι ο ελάχιστος στόχος μας, αλλά απέναντι στη Φρανκφούρτη μπορούμε να πάρουμε το προβάδισμα για την πρώτη θέση. Και οι τέσσερις μεγάλοι σύλλογοι έχουν αυξήσει τρομερά τα οικονομικά τους και έχουν ποιοτικούς παίκτες. Για πρώτη φορά από τότε που είμαι στην Ελλάδα, όλοι οι μεγάλοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που και οι τέσσερις βρίσκονται στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη».


Τελευταία νέα

Οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους» χαρακτηρίζουν, με δήλωση τους, οι συνήγοροι της οικογένειας του...

Στην ίδια κατηγορία