Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

O Έκονγκ έβαλε βάσεις πρόκρισης για τη Νιγηρία

Δημοφιλή

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Ισημερινή Γουινεα, η Νιγηρία ήθελε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού για να βάλει «βάσεις» πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Κι έκανε ακριβώς αυτό, κόντρα στους «οικοδεσπότες» Ιβοριανούς!

Οι «Σούπερ Αετοί» κέρδισαν τη διοργανώτρια με 0-1, με τον Ουίλιαμ- Τροστ Έκονγκ του ΠΑΟΚ να είναι ο αρχηγός και ο μεγάλος πρωταγωνιστής!

Πιο συγκεκριμένα ο στόπερ του Δικεφάλου, που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σκοράροντας από την άσπρη βούλα στο 55′ για το 0-1.

Αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ, με τη Νιγηρία να αγκαλιάζει ουσιαστικά την πρόκριση, αφού μετά από δύο αγωνιστικές ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ισημερινή Γουινέα (4 πόντους), αφήνοντας στην τρίτη θέση την Ακτή Ελεφαντοστού, με τρεις.

Την τελευταία αγωνιστική οι Νιγηριανοί αντιμετωπίζουν την ουραγό Γουινεά Μπισάου που δεν έχει βαθμό, με της Ισημερινή Γουινέα και Ακτή Ελεφαντοστού να κοντράρονται.

Με δεδομένο ότι η Νιγηρία έχει ήδη τέσσερις βαθμούς, αλλά και το ότι προκρίνονται και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ο Έκονγκ θα παρατείνει την παραμονή του στο Κόπα Άφρικα, δίνοντας το παρών και στα νοκ άουτ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μέσα για Ολυμπιακό ο Σάστρε

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό τους, επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Ζόαν Σάστρε να...

Στην ίδια κατηγορία