Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εισιτήρια διαρκείας μ’ όρους πανδημίας

Δημοφιλή

Oταν ο ΠΑΟΚ θα δώσει στις 12 Αυγούστου το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ-με το νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ-Μποέμιαν- η Τούμπα θα υποδεχθεί ξανά τον κόσμο στις εξέδρες, έστω κι αν-αναγκαστικά-δεν θα έχει την εικόνα μιας γεμάτης έδρας.

Η επιστροφή των φιλάθλων δεν μπορεί παρά να γίνει με τις ιδιαιτερότητες και τους περιορισμούς, που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού. Όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση, δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα έχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και (έως ποσοστού 5% της μέγιστης επιτρεπόμενης χωρητικότητας) ανήλικοι μέχρι δεκαπέντε ετών με αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών (ηλικίες 12-15) ή με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα (για παιδιά έως και δώδεκα ετών).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και κάθε ΠΑΕ, είναι υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στους νόμους και τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών. Την ίδια ώρα, όμως, όπως τόνισε στην προχθεσινή ανακοίνωσή της σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, είναι και ενάντια στους διαχωρισμούς, συμπλέοντας με ανακοίνωση, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ. Σ’ αυτήν τόνιζαν, μεταξύ άλλων, ότι «δεν αποδεχόμαστε πολιτικές διακρίσεων και διαχωρισμών», υπογραμμίζοντας «την σκληρή για τους εαυτούς μας απόφαση, να απέχουμε από τα γήπεδα ως διαμαρτυρία απέναντι στην πρωτόγνωρη αυτή πολιτική διαχωρισμών, την οποία δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να νομιμοποιήσουμε».

Η απόφαση της ΠΑΕ είναι να διατεθούν διαρκείας σε όλες τις θύρες, εκτός των θυρών 4-4Α, που θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να έρθει ημέρα, που η Τούμπα θα μπορεί να φιλοξενεί τους φιλάθλους χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός μεταξύ τους διαχωρισμός.

Από πλευράς ΠΑΕ έγινε ακόμη γνωστό ότι «όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α, θα εισέρχονται από τη Θύρα 8 για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι θύρες 4-4Α». Και, ακόμη, ότι «σε όλες τις θύρες θα κρατηθούν και ελεύθερα εισιτήρια για όλους εκείνους που είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα αναρρώσουν στην πορεία».

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων θ’ αρχίσει από σήμερα. Ωστόσο, μέχρι τις 10 Αυγούστου δεν θα πωλούνται νέα διαρκείας και μόνο οι κάτοχοι της σεζόν 2019-20 θα μπορούν να ανανεώνουν τη θέση τους. Από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα όλες οι θέσεις ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα διαρκείας θα πωλούνται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου (paokfc.gr ). Οσο για την παραλαβή τους, θα γίνεται είτε μέσω courier (δωρεάν), είτε από τα εκδοτήρια της Τούμπας.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 680 ευρώ (ανανέωση), 765 ευρώ (κανονικό), 565 ευρώ (ΑΜΕΑ και παιδικό)

Θύρες 2, 3: 470 ευρώ (ανανέωση), 525 ευρώ (κανονικό), 390 ευρώ (ΑΜΕΑ και παιδικό)

Θύρες 4, 4α (είσοδος από θύρα 8): 145 ευρώ (ανανέωση), 155 ευρώ (κανονικό)

Θύρες 5, 6: 325 ευρώ (ανανέωση), 345 ευρώ (κανονικό), 255 ευρώ (ΑΜΕΑ και παιδικό)

Θύρα 7: 155 ευρώ (ανανέωση), 170 ευρώ (κανονικό), 130 ευρώ (ΑΜΕΑ και παιδικό)

Θύρα 7α : 155 ευρώ (ανανέωση), 170 ευρώ (κανονικό)

VIP, VIPA: 2.000 ευρώ (ανανέωση), 2.300 ευρώ (κανονικό)

Suites VIP: 16.000 ευρώ (ανανέωση), 17.500 ευρώ (κανονικό)

Suites VIPA: 32.000 ευρώ (ανανέωση), 35. 000 ευρώ (κανονικό)

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, όπως και τους φιλικούς αγώνες. Επίσης, τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, όπως και τους αγώνες στη φάση των ομίλων (σε περίπτωση πρόκρισης).

Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για ηλικίες μέχρι δώδεκα ετών, το δε εισιτήριο ΑΜΕΑ για αναπηρίας 67% κι άνω. Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται προηγουμένως η έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα στην ίδια θύρα.

Ακόμη, η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α δεν πρόκειται να λειτουργήσει, ωστόσο οι ενήλικοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2019-20 (οι κηδεμόνες) θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους (δεν υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης για τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7α).

TO ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ

Η λήξη της σεζόν 2018-2019 είχε βρει τον ΠΑΟΚ απόλυτο θριαμβευτή, μιας και είχε κατακτήσει το νταμπλ. Και το καλοκαίρι που ακολούθησε, συνολικά 22. 154 φίλαθλοι έσπευσαν να προμηθευτούν το διαρκείας τους, δημιουργώντας το απόλυτο (και ακατάρριπτο;) ρεκόρ.

Δεν ήταν, πάντως, εκείνη η πρώτη φορά, που είχε σπάσει το φράγμα των 20 χιλιάδων διαρκείας. Το αμέσως προηγούμενο καλοκαίρι είχαν πωληθεί 20.112 εισιτήρια (συν χίλια δωρεάν διαρκείας για ανέργους), ενώ δώδεκα χρόνια πριν (καλοκαίρι 2009) η διάθεσή τους είχε σταματήσει στις 11 Ιουλίου (με τον… κίνδυνο να μην μείνει ούτε εισιτήριο για μεμονωμένους αγώνες), όταν η τελική καταμέτρηση είχε δείξει 21.100 διαρκείας.

Αντίστοιχα υψηλά νούμερα είχαν καταγραφεί τόσο το καλοκαίρι του 2008 (19.159), όσο και δύο χρόνια αργότερα (19.203).

Στον αντίποδα, τρεις χρονιές κατά την τελευταία δεκαετία ο αριθμός των διαρκείας δεν ξεπέρασε τις δέκα χιλιάδες. Πιο συγκεκριμένα, το 2012 είχαν διατεθεί 8.426 εισιτήρια, δύο χρόνια αργότερα είχαν πουληθεί 8.219 διαρκείας, ενώ το 2015 είχαν φθάσει τα 9.103 εισιτήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία