Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λεπτοί χειρισμοί στο θέμα Τζιοβίνκο

Δημοφιλή

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, ο  Ιταλός είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου, αλλά και να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο επίπεδο.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον παίκτη, όσο και με την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να βρεθεί τρόπος για να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα και να ενεργοποιηθεί μια μεταγραφική «βόμβα» από τον Δικέφαλο.

Η πλευρά του Ιταλού τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον ΠΑΟΚ, αφού απομένουν λεπτομέρειες που αφορούν το συμβόλαιό του Τζιοβίνκο, κάτι που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων».

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην Αλ Χιλάλ, που ναι μεν είναι θετική στη λύση του συμβολαίου με τον Ιταλό σταρ, ωστόσο η υπόθεση του Τζιοβίνκο δεν είναι ένα απλό θέμα για τους Σαουδάραβες.

Πάντως, τόσο ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, όσο και η Αλ Χιλάλ να δείχνουν διάθεση για συμβιβασμούς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνεργασίας τους και να προχωρήσει η διαδικασία μετακίνησης του 34χρονου άσου στον ΠΑΟΚ.

Με τον Τζιοβίνκο, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που ενημερώνεται για την υπόθεση, χωρίς φυσικά να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις που χειρίζονται οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καθημερινά γίνονται βήματα προόδου, χωρίς κανείς να μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τον χρόνο ολοκλήρωσης μιας -αρκετά περίπλοκης- υπόθεσης όπως η απόκτηση του Τζιοβίνκο από τον Δικέφαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία