Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη»

Δημοφιλή

Τον γύρο της Ρωσίας κάνει τις τελευταίες ώρες μία άκρως συγκινητική ιστορία, σχετικά με μία διάσημη Ρωσίδα αθλήτρια αλλά και τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η 35χρονη Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την πολύ σημαντική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος στάθηκε δίπλα της.

Σε μία ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσε τους ακόλουθους της πως διαγνώσθηκε μια σπάνια ασθένεια που λέγεται «Λέμφωμα Hodgkin», η οποία προκαλεί ουσιαστικά καρκίνο στους λεμφαδένες.
Η χαντμπολίστρια της Ροστόφ-Ντον δημοσιοποίησε άγνωστες πτυχές της ιστορίας, μέσω μίας συνέντευξης που παρουσίασε.
Αναλυτικά τα όσα είπε για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη:

«Ο Ιβάν Σαββίδης με πήρε τηλέφωνο στις 21 Απριλίου και με ρώτησε γιατί δεν του ζήτησα βοήθεια για την διαδικασία. Μου είπε να έχω δύναμη και κουράγιο. Τα αποτελέσματα δεν είναι ευχάριστα αλλά όλα θα πάνε καλά. Έχεις λέμφωμα Hodgkin.

«Στα πρώτα δευτερόλεπτα ήμουν σε σοκ, τότε αμέσως ο εγκέφαλός μου άρχισε να σκέφτεται πώς να λύσει το πρόβλημα, τι να κάνω, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης πήρε όλες αυτές τις ανησυχίες εντελώς πάνω του, μου έδωσε μια διεύθυνση και μου είπε τι ώρα και σε ποιον γιατρό πρέπει να πάω».

«Του είμαι απίστευτα ευγνώμων που ήταν μαζί μου μια τέτοια στιγμή και πρόσφερε άμεσα πραγματική βοήθεια και το μονοπάτι με το οποίο θα φτάσω στην ανάρρωση».


Τελευταία νέα

Τελευταία πρόβα πριν τον «τελικό» για τον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΠΑΟK που αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/4, 20:15) στο Παλατάκι το Μαρούσι,...

Στην ίδια κατηγορία